7’DEN 70’E HERKESİN DUASINI ALAN BAŞKAN

7’DEN 70’E HERKESİN DUASINI ALAN BAŞKAN

7’DEN 70’E HERKESİN DUASINI ALAN BAŞKAN

Bugüne kadar ihmal edilen Altınözü’ne, halkın özlediği ve hasret kaldığı hizmetleri getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeye yaptığı yatırımlarla, halkın gönlünde taht kurdu.
Altınözü’nün ‘Altın Belediye Başkanı’ olarak nam salan Başkan Rıfat Sarı, mütevazi kişiliği ve alçak gönüllü tavırlarıyla ilçede 7’den 70’e herkes tarafından seviliyor ve sayılıyor.
Saygın kişiliği ile Altınözü’nde taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Belediye Başkanı Rıfat Sarı, görev süresi boyunca ilçedeki tüm mahallelere eşit hizmet götürmeyi başardı.
VATANDAŞLAR YAPILAN İCRAATLARIN FARKINDA
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay Meşale Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada, vatandaşların ilçedeki icraatların farkında olduğunu belirterek, “Altınözü ilçemizin kalkınması, yaşam standartlarının arttırılması ve istihdam olanaklarının geliştirilmesi için birçok projeyi hayata geçiyoruz. Altınözü ilçemize daha faydalı projeler üretmek ve hayata geçirmek için tüm kurum ve kuruluşlarımız ile işbirliği içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerinin farkında olmasının kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan Sarı, “Bizim için önemli olan milletimizin yapılan icraatların farkında olması ve memnun kalması. Çok şükür vatandaşımızın bugüne kadar tüm taleplerini yerine getirmeye çalıştık. İmkanlarımız ölçüsünde en iyisini yapmaya çalıştık” dedi.
KISIR ÇEKİŞMELERLE İŞİMİZ YOK, BİZİM İŞİMİZ HİZMET
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, kısır döngülerle uğraşmadıklarını, tek işlerinin hizmet üretmek olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:
“Belediye Başkanları hizmet etmek için seçilir. Başkalarına laf yetiştirmek, ya da birilerini karalamak için değil. Asil görevlerimizin dışında ‘neler yapabiliriz, neler üretebiliriz’ çalışmasını yapmamız gerekiyor. Altınözü zeytin ve zeytinyağı ile meşhur bir ilçemiz. Tüm Türkiye genelinde Altınözü’nün zeytin ve zeytinyağı konuşulur. İşte bunu bizim fırsata çevirmemiz, hem istihdama yönelik, hem de ilçemize gelir kazandıracak projeleri üretmemiz gerekiyor. Hatay’ın gözbebeği konumundaki Altınözü ilçemizde Hristiyan, Ermeni, Sünni ve Alevi vatandaşlarımız yıllardır huzur içerisinde içe içe yaşamaktadırlar. O yüzden Altınözü sadece Hatay için değil, Türkiye için örnek bir şehirdir.”
ALTINÖZÜ
HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR VE GELİŞİYOR
Altınözü İlçesi’nin Karsu Mahallesi’nde yapımına devam edilen TOKİ projesinin bittiğinde ilçeye şehirleşme adına güzel bir görünüm sağlamanın yanında, ihtiyaç sahiplerinin sıkıntısının da giderileceğini vurgulayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Altınözü her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bizler bu yolda ilçemizin tüm eksikliklerini gidermenin gayreti içerisindeyiz. Bu projeyle mutlu sona ulaşarak, vatandaşlarımızı sevindirmenin gururu içerisinde olduk. Vatandaşlarımızın yıllardır hasret kaldığı hizmet ayaklarının altında olacak.” diye konuştu.
ALTIN ZEYTİN CAM SEYİR TERASI
Başkan Rıfat Sarı, Altınözü için önemli bir proje olan “Altın Zeytin Cam Seyir Teras Projesi” ile ilçenin güzelliklerine güzellik katmaya devam edeceğini söyledi.
Bu kapsamda ilçenin adından söz ettirerek bir çok kişiyi Altınözü’ne getireceklerini belirten Başkan Sarı, “Doğal güzelliklerimize her gün bir yenisini daha katmanın mutluluğu içerisindeyiz. İlçemize renk katacak bu değerler için her zaman çalışacağız, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür eder, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.
ALTINÖZÜ HİZMETLERE
OY VERİYOR
Gazetemize yaptığı açıklamasının son bölümünde Altınözü halkına teşekkür eden Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Altınözü halkına kim hizmet ederse karşılığını alır. AK Parti’nin ilçemizden yüzde 80 civarında oy alması bazı çevreleri rahatsız etse de, milletimiz her seçimde gereğini yapmaktadır. Çünkü Altınözü halkı biliyordur ki, AK Parti varsa hizmet vardır.
Bizde bugüne kadar milletimizin güvenlerini boşa çıkarmadık. Allah’a şükürler olsun ki, milletimiz ne talep ettiyse yerine getirdik, biz onların emrindeyiz. Onların taleplerini hep başımızın üstünde tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz” diye sözlerini tamamladı.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yayın hayatına yeni başlayan Hatay Meşale Gazetesi’ne başarılar dileyerek, kısa zamanda ilimizde ses getirdiğini ve objektif yayıncılık anlayışımızdan dolayı da teşekkür etti. Kazım Çaylı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.