AK PARTİ HATAY’ da İL BAŞKANI ve BEŞ MİLLETVEKİLİ ELELE

Geçtiğimiz günlerde toplanan AK Parti Hatay İl danışma kurulunun divan başkanlığını İl Başkanı İbrahim Güler ve AK partili beş milletvekili oluşturdu.

AK PARTİ HATAY’ da  İL BAŞKANI ve BEŞ MİLLETVEKİLİ ELELE

Geçtiğimiz günlerde toplanan AK Parti Hatay İl danışma kurulunun divan başkanlığını İl Başkanı İbrahim Güler ve AK partili beş milletvekili oluşturdu. Türkiye siyaset tarihinde bir ilk olduğu ifade edilen milletvekilleriyle İl başkanının divan kurulunu oluşturması AK partideki birlik beraberliğin ve teşkilatla kenetlenmişliğinin göstergesi olarak ifade edildi.
İl danışma kurulu divan heyetinin kamuoyunun karşısına böyle bir fotoğrafla çıkmış olması İl başkanı İbrahim Güler’in AK parti Hatay daki milletvekilleri ve teşkilatların her kademesiyle kaynaştırdığının bir göstergesi olarak algılandı. İl danışma kuruluna Belediye Meclis üyeleri, İlçe başkanları, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik kolları ile teşkilatın önde gelenleri katıldı. Toplantı sonrasında açıklama yapan İl başkanı İbrahim Güler “birlik ve beraberlik içersinde tüm kadrolarımızla büyük bir coşku ve heyecan içerisinde yerel seçimlere hazırız ” dedi. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.