AK PARTİ HATAY, İNDER ÜYELERİYLE EL-ELE

Yaklaşan yerel seçimlere doğru çalışmalarını hızla sürdüren Hatay AK parti İl ve ilçe yönetimleri önceki gün Antakya inşaatçılar derneği üyeleri ile bir araya geldi.

AK PARTİ HATAY, İNDER ÜYELERİYLE EL-ELE

Yaklaşan yerel seçimlere doğru çalışmalarını hızla sürdüren Hatay AK parti İl ve ilçe yönetimleri önceki gün Antakya inşaatçılar derneği üyeleri ile bir araya geldi. Hatay AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler katıldığı toplantıda önümüzdeki yerel seçimlerde İNDER
(İnşaatçılar Derneği) temsilcilerinin Hatay büyükşehir ve Antakya belediye meclisinde temsil edilmeleri için ön görüşmelerin yapıldığı bildirildi. İNDER üyelerinin sorunlarını dinleyen AK Parti Hatay İl Başkanı Güler; “İnşaat sektörünün sorunlarını biliyoruz, bu sorunların çözülmesi konusunda elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Sorunların en kısa zamanda çözülmesi için İNDER üyeleri ile beraber el-ele kol-kola yürümeye devam edeceğiz. İnşaat sektörü temsilcilerinin belediye meclisinde temsil edilmelerinin son derece önemli olduğunu belirten başkan Güler AK belediyecilik ilkeleri doğrultusunda ve gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket ediyoruz. Hatay ilimizin CHP Büyükşehir Belediyesin’den kaynaklanan ciddi sorunları olduğunu biliyoruz. Plansız ve programsız yapılan hizmetleri onaylamıyoruz trilyonluk büyükşehir belediye bütçesinin çarçur edildiğine tanık oluyoruz, Mart 2019 ‘ da yapılacak yerel seçimlerde AK partinin bayrağını Hatay büyükşehir belediyesine dikmek için canla başla çalışıyoruz. Hatay ilimizin hak ettiği hizmetleri önümüzdeki beş yıl içerisinde fazlasıyla getireceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi. İNDER üyeleri ile samimi ortamda geçen toplantıda konuşan İNDER Başkanı Mustafa Çakıcı AK parti heyetini ağırlamaktan son derece memnun olduğunu belirterek; “İnşaat sektörümüzün sorunları konusunda istişarelerde bulunduk. Bu sorunların çözülmesi için AK parti yöneticileriyle el-ele çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Haber: Fadime Çaylı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.