AK Partİ Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi HBB BAŞKANI SAVAŞ ARAÇLARA 13 MİLYON YERİNE 200 MİLYON ÖDEDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ,Chp’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın 5 yıl içerisinde 13 milyon liraya satın alınabilecek yaklaşık 340 araca 5 yıl içerisinde 200 milyon lira kira ödediğini açıkladı.

AK Partİ Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi HBB BAŞKANI SAVAŞ ARAÇLARA 13 MİLYON YERİNE 200 MİLYON ÖDEDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ,Chp’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın 5 yıl içerisinde 13 milyon liraya satın alınabilecek yaklaşık 340 araca 5 yıl içerisinde 200 milyon lira kira ödediğini açıkladı. AK Parti Hatay İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Milletvekili Şanverdi Hatay halkının parası kimlere ve nasıl çarçur ediliyor dedi. Chp’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı bu konuda Hatay komuoyunu bilgilendirmesi gerektiğini belirten Şanverdi Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin tirilyonluk bütçesi her yıl araç kiralama da olduğu gibi hesapsız ve plansız bir şekil de çarçur edildi.5 yıldır Hatay’da gözle görülür elle tutulur bir hizmet görülmedi.Hatay halkı kaybettiği 5 yılı telafi etmek için 31 Mart 2019 seçimlerin de AK Parti’nin sancağını Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne dikmet suretiyle telafi edecektir dedi. HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.