AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi: MİLLETİMİN VEKİLİYİM

Altınözü’ndeki yeni hükümet konağı projesi ve imar sorunu
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin girişimleriyle tamamlandı.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi: MİLLETİMİN VEKİLİYİM

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin girişimleriyle Altınözü’nde bulunan mevcut hükümet konağı binasının deprem mevzuatına uygun bulunmadığından tehlike arz ettiği ve ihtiyaca cevap vermediği belirtilerek, yeni hükümet konağının yaptırılması Milletvekili Şanverdi’nin girişimleriyle uygun görülmüştür.
Altınözü İlçe’sinde bulunan mevcut hükümet konağı yıkılarak yerine yapılacak olan yeni hükümet konağı projesi ve imar sorunu
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin girişimleriyle tamamlandı. Projelendirme çalışması ile projenin bulunduğu
adada yer alan diğer kamu yapılarıyla görsel bütünlüğünün uyumlu olması ve aynı zamanda Hükümet konağı’nın, Altınözü’ne özgün olması da amaçlanıyor.
ŞANVERDİ, “ŞİMDİDEN İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN’’
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi; “ İlçe’mizde bulunan hükümet konağının deprem mevzuatına uygun bulunmadığından tehlike arz etmesinden girişimlerimiz sonucunda yeni hükümet konağı projesi ve imar sorunu tamamlandı. Altınözü halkımıza ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun. Biz Milletimizin Vekiliyiz’’dedi.
ALTINÖZÜ HALKINDAN ŞANVERDİ’YE ÖVGÜLER
Altınözü’ne hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’ye teşekkürlerini sunan Altınözü Halkı projenin hayata geçirilmesinde Altınözü’nde bir çok anlamlı proje ve çalışmalara imza atan,her konuda Altınözü’ne destek veren AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’ye teşekkürlerini sundular.
HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.