ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI İNŞAAT MÜHENDİSİ HİCRET KUMRU’nun ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

AK Parti Antakya Belediye Başkan Aday Adayı
İnşaat Mühendisi Hicret Kumru, Antakya Esnaflarını Ziyaret Etti.

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI İNŞAAT MÜHENDİSİ HİCRET KUMRU’nun ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

AK Parti Antakya Belediye Başkan Aday Adayı Hicret Kumru, Mart 2019 yerel seçim çalışmaları kapsamında, Antakya esnafını ziyaret etti.
Dinamik, genç ve dürüst kimliği ile Antakya’da her kesimin yakından tanıdığı biri olarak Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan aday adayıyım diyerek çıktığı seçim çalışmaları kapsamında,Antakya esnafını ziyaret etti.
BİZ ANTAKYA İÇİN HAZIRIZ
Ziyaretleri sırasında Antakya esnafı tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan Aday Adayı Hicret Kumru, Antakya esnafının yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı. Esnafın sorunlarını dinleyip, çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kumru, ‘’Antakya esnaflarının sorunlarını yakından takip ettiğini ve ALLAH
kısmet eder de Antakya belediye başkanı olursam Antakya Esnafları
Avrupa standartlarına ulaşmış, modern,kimlikli kısaca Antakya’ya yakışır hale gelecektir.Biz Antakya için hazırız’’ dedi.
ESNAFLA İÇ İÇE OLACAĞIZ HALKIN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİZ
Antakya için hazırladığı projeleri anlatan Kumru,’’Antakya esnafı ile ilgili olan projelerini de esnaf ile paylaştı.
Şehrin akil insanlarıyla oluşturalacak bir heyetle, Antakya esnafları tek tek görüşülerek, proje hakkın-da ortak görüş sağlandık-tan sonra, Antakya esnafına hiçbir küflet getirmeden yeni projelerimize devam edeceğiz’’dedi. Ziyaretinden ve kendilerine anlattığı projelerden memnun olan Antakya esnafı, AK Parti Antakya Belediye Başkan Aday Adayı Hicret Kumru’ya bu süreçte başarılar dileyerek ALLAH yar ve yardımcın olsun dualarında bulundular.
HABER
M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.