Meşale Gazetesi

ANTAKYA İÇİN ALPASLAN

RAMAZAN ALPASLAN, ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ANTAKYA İÇİN ALPASLAN

AK Parti Antakya İlçe Başkanlığı Görevinden Antakya Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa eden Ramazan Alpaslan Antakya Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Uzun yıllardır AK Parti Teşkilatında görev yapan Alpaslan, AK Parti gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği ve 2 yıl süreyle de Gençlik kolları görevinde bulunmuştur. Son olarak 2 yıl AK Parti Antakya İlçe Başkanlığı görevini yapmış bulunmaktadır. Ramazan Alpaslan AK Parti Antakya Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladıktan sonra yapmış olduğu konuşmada şu sözlere yer verdi : ‘’AK Parti genel merkezimizin izni ile Antakya İlçe Başkanlığı görevimden istifa ederek Antakya Belediye Başkanlığına müracaat etmiş bulunmaktayım. Çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Antakya Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan diğer arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Hatay’ımızı AK Belediyecilikle kavuşturmanın mücadelesi içinde olacağız. Antakya’ya hizmet edebilmek için Belediye Başkanlığına aday adayıyım. Antakya’ya yapılan hizmetlerin üstüne hizmet yapabilmek için Belediye başkan aday adayı oldum. Antakya bizim doğduğumuz gözümüzü dünyaya açtığımız yer. Antakya’nın ve vatandaşlarımızın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi analiz ettik. Bu vesileyle bir bayrak yarışı olan AK Parti belediyeciliğini bizden önce yapılanların üzerine koyarak, hazırlamak istiyoruz. Antakya’daki 95 mahalleye AK Parti’nin tüm hedeflerini kapı kapı dolaşarak anlattıklarını ifade eden Alpaslan 95 mahalleye 2023 ve 2053 hedeflerini anlatıyoruz dedi. Antakya’da bulunan 95 mahallede kendine has kanaat önderleriyle çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyoruz. Tüm teşkilat birimlerimizle Antakya’yı ilmek ilmek dokuyoruz AK Parti geniş bir ailedir burada herkese yer var. Her seçmene hitap edeceğiz.
Antakya merkez ilçemizde önemli bir bölgemiz Antakya’daki önceliğimiz belediyenin AK Parti Belediyesi olarak kalmasıdır. Biz Antakya ilçesi olarak çalışmalarımızı şimdiden sandık üzerinde yapmaya başladık. İlçe teşkilatı olarak her şeye hazırız” ifadelerine yer vererek Antakya’yı parlatacağının sözünü verdi.
HABER: M. MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.