ATATÜRK CADDESİ, SAMANDAĞ DERKEN SIRA İSKENDERUN’A GELDİ

Antakya’nın kalbi olarak bilinen Atatürk Caddesi ve Cadde esnafını tek yön uygulaması ile uzun yıllar cezalandıran HBB Başkanı Lütfü Savaş,Tek mi çift mi uygulamasına son olarak ta İskenderun trafik akış yönlerini değiştirmesiyle iş bilmezliğini gözler önüne serdiği ifade edildi.

ATATÜRK  CADDESİ, SAMANDAĞ DERKEN SIRA İSKENDERUN’A GELDİ

Antakya’nın kalbi olarak bilinen Atatürk Caddesi ve Cadde esnafını tek yön uygulaması ile uzun yıllar cezalandıran HBB Başkanı Lütfü Savaş,Tek mi çift mi uygulamasına son olarak ta İskenderun trafik akış yönlerini değiştirmesiyle iş bilmezliğini gözler önüne serdiği ifade edildi. Ana arterler ile bazı caddelerdeki trafik akışında yön değişikliği yapılması sürücülerin tepkisine neden olurken HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın tepki almasına neden olduğu belirtildi.
Hatay Ulaşım Master 5.Safhası dahilinde çalışmaları tamamlanan,2018 Ekim ayında trafiğe açılan İsmet İnönü Tayfur Sökmen Meydanı Birleştirilmiş Battı Çıktı projesi ile entegrasyonu sağlanan ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) tarafından alınan kararla ‘’İskenderun Kent Merkezi Sirkülasyon Planı’’çerçevesinde trafik akışı yenilenerek sürücülerin tepkisine neden oldu.Şehre giriş Şehit Pamir caddesi’nden,çıkış güzergahı ise Ulucami caddesi’nden yapılması kentin en işlek caddesi olan Şehit Pamir’de trafik durma noktasına geldi.Yolcu minibüslerinin vatandaşı alabilecekleri durakların ters yönde kalması ise trafiğin kilitlenmesine neden oldu.Sürücüler yapılan yeni düzenleme ile sorunun çözülmediğini eskisinden daha kötü olduğunu söyledi.HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın iş bilmezliği ile Hatay halkını (UKOME) kararlarıyla cezalandırması büyük tepkilere yol açtığı ifade edildi.
HABER: M. MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.