Başkan Mithat Nehir tarafından düzenlenen Birlik Beraberlik buluşması CHP Genel Merkez’in resmi web sitesinde paylaşıldı

Samandağ’da Birlik Kahvaltısı Başlığıyla CHP Genel Merkez Sitesinde yapılan paylaşımda CHP Hatay
Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye
Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yaptıkları açıklama yer alırken Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in yaptığı konuşmaya geniş yer vermesi dikkat çekti.

Başkan Mithat Nehir tarafından düzenlenen Birlik Beraberlik  buluşması CHP Genel Merkez’in resmi web sitesinde paylaşıldı

Samandağ’da Birlik Kahvaltısı Başlığıyla CHP Genel Merkez Sitesinde yapılan paylaşımda CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yaptıkları açıklama yer alırken Samandağ Belediye Başkanı  Mithat Nehir’in yaptığı konuşmaya geniş yer vermesi dikkat çekti.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez resmi sitesinde paylaşılan haberde şu ifadeler yer alıyor.
BAŞKAN MİTHAT NEHİR EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞEN KAHVALTIDA SAMANDAĞ’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ
Samandağ Belediye Başkanı Mithat NEHİR’ in düzenlediği Birlik Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısı Hatay’ın tüm dinamiklerini bir çatı altında topladı. 11 Kasım Pazar günü gerçekleşen kahvaltıya CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet GÜZELMANSUR, İsmet TOKDEMİR, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ, Arsuz Belediye Başkanı Nazım CULHA, Defne Belediye Başkanı İbrahim YAMAN, CHP Hatay İl Başkanvekili Eser YANGIN, CHP İlçe başkanları, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, meclis üyeleri, dernek başkanları, kanaat önderleri, muhtarlar, STK temsilcileri, Belediye başkanı ve Meclis üyesi aday adayları, partililer ve vatandaşlar olmak üzere yaklaşık 1.500 kişi katıldı.
Etkinliğe Samandağ İlçesinin 42 mahallesinden ve Hatay’ın bütün ilçelerinden katılım sağlandı. Hatay’ın ve Samandağ’ın bütün renkleri kahvaltıda buluştu. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemi vurgulanarak, başarının bütünlükten geçtiği ifade edildi.
BAŞKAN NEHİR:SİYASET YAPMAK İSTEYEN HERKESE SAYGILIYIZ
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir konuşmasında “Böylesi coşkulu bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ötürü mutlu olduğunu belirten Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, “ Büyük Atatürk’e çok şey borçluyuz. Eğer bu ülkede insan hakları varsa, kadın erkek arasında eşitlik varsa, eğer hak hukuk adalet dediysek bunu büyük önder Mustafa Atatürk’ün sayesinde yaşıyoruz. Bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Siyaset yapmak isteyen herkese saygılıyız. Herkesin siyaset yapmaya hakkı vardır.
Aday adayı olan arkadaşlarımın tamamını davet ettim. Gelenlere teşekkür ediyorum, gelmeyenlerin de mutlaka mazeretleri vardır. Farklı bir gerekçeleri yoksa buradan saygılarımı gönderiyorum.Biz bu ülkenin asli unsuruyuz. Bizim Yemen’de, Çanakkale’de vefat eden şehitlerimiz, dedelerimiz, atalarımız var.Bu ülkede
bir ve eşit olduğumuzu her ortamda haykıracağım.
Biz öteki olmak istemiyoruz. Çünkü biz birlikte yaşamayı öğrendik.
Bizler birlikteyiz ve Hatay iyi bir ailedir.
Bu partinin bayrağını da her platformda dalgalandırmanın çabası içerisinde olacağız. Siyaset yaparken verdiğimiz sözleri yerine getirmemiz gerekiyor. Bunubirbirimizi severek başarabiliriz. Biz bu kürsüde, bu makamda olalım ya da olmayalım ama bu partinin genel ilkelerini bu ilçede bu mahallede, bu topraklarda, bu ülkede yaşaması için elimizden ne geliyorsa canla başla çalışacağıma bugün buradan söz veriyorum.
Yönetime geldiğimiz günden bugüne kadar çok şey değiştirdik, Sloganımız “Değişim Şart”tı. O gün değiştirmeye başladık bugün değişim devam ediyor, yarın da değiştirmeye devam edeceğiz. Toplumu daha rahat, daha refah yaşatmak için bu sürece destek vermeniz lazım. Biz bu sürecin öncüsüydük ve kısmet olursa devam edersek değişim devam edecektir.” dedi.Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın konuşması ” KİMSENİN KÜSME LÜKSÜ YOKTUR” başlığıyla, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un konuşması ” CHP BİRLEŞTİRİCİ GÜÇTÜR”başlığıyla, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir’in konuşması ise ” BİRLİK OLACAĞIZ, PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ.” başlığıyla paylaşıldı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.