D. Hicret KUMRU, AK Parti Antakya Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Durmuş Hicret KUMRU, Antakya Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaat formunu Antakya Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Alper NEŞELİ’ye takdim etti.

D. Hicret KUMRU, AK Parti Antakya Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Durmuş Hicret KUMRU, Antakya Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaat formunu Antakya Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Alper NEŞELİ’ye takdim etti. Durmuş Hicret KUMRU aday adaylığı müracaat formunu Ak Parti Antakya İlçe Başkan Yardımcısı Alper NEŞELİ’ye takdim ettikten sonra yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer verdi “ Üstad Necip Fazıl’ında dediği gibi davasının deli divanesi olmuş bir yürek olarak, Türkiye’nin diriliş destanını partimizin her kademesinde görev alarak tanık olduk. Göreve geldiğimde hizmet bayrağını daha yukarıya taşıyabilmek için var gücümle çalışacağım. Hatay’ı bu zulümden hep birlikte kurtaracağız. Ak Partide hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan millete hizmete devam eder. 2023 ve 2071 vizyonunu belediyecilikle birleştirerek memleketimize daha iyi hizmet ve yatırımlar gelmesi için mücadele edeceğiz. Tabi önce Rabbim nasip edecek sonra Parti büyüklerimiz “olur” verecekler. Bu şehirde büyüdüm ,bu şehri tanıyorum, biliyorum . Hayata geçirece-ğimiz projelerle şehrimizi çok daha farklı noktaya taşıyacağız. Bugün burada bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum. Aday adaylığı sürecinde yakından ve uzaktan desteklerini ileten tüm dostlarıma ve hemşerilerime şükranlarımı sunarım. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin, yar ve yardımcımız olsun. Memleketimize hizmet edebilmek için Antakya Belediye Başkan Aday adayıyım” dedi.
HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.