Defneli muhtarlar MHP’yi ziyaret etti

Defneli muhtarlar MHP’yi ziyaret etti

Defneli muhtarlar MHP’yi ziyaret etti

Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel ve Muhtarlardan oluşan bir heyet MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal ve MHP Defne Başkanı Ferit Kaplan’ı ziyaret etti.
Muhtarlar Derneği Başkanı Demirel, “Milliyetçi
Hareket Partisi’nin Defne ilçesindeki yeni yönetimine başarılar diliyorum, Muhtarlar Derneği
olarak Milliyetçi Hareket Partisi Defne Teşkilatı ile uyumlu bir şekilde çalışacağımızdan eminim. Ferit Kaplan beyi ile uzun süredir Defne’de birlikte çalışıyoruz ve bu günden sonra da Sayın Başkan Ferit Kaplan bey ile sürekli istişare içinde olacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bu yeni görevinde Başkan Kaplan’a başarılar diliyorum” dedi.
MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal da Defne ilçesinin Muhtarlar Derneği başkanı Demirel ve beraberindeki muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Adal, “Hatay’ın nüfus açısından 3. büyük ilçesi Defne ilçemiz STK olsun Muhtarlar olsun her kesimi ile sürekli iletişim için olduğumuz ve MHP olarak en çok önemsediğimiz ilçelerin başında yer almaktadır. Defne ilçemiz gerek siyasi gerek belediyecilik anlamında daha hızlı hizmet almalı, MHP Hatay İl Başkanlığı olarak Hatay’ın tüm ilçelerinde tüm mahallerinde muhtarlarımız ile sürekli diyalog halinde olmaya çalışıyoruz.
Amacımız Hatay’ın her noktasında her kesimine çözüm konularında elimizden geldikçe yardımcı olmaktır. Bu uğurda bizlerle istişare yapmak isteyen herkese de kapımız sonuna kadar açıktır.”
MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan da Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Demirel ve beraberindeki muhtarların ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Daha sonra Muhtarlar Derneği heyeti, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal ve İlçe Başkanı Ferit Kaplan hatıra fotoğrafı çektirdi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.