Gazeteci Akyürek ve eşi kaza geçirdi

Gazeteci Akyürek
ve eşi kaza geçirdi

Gazeteci Akyürek  ve eşi kaza geçirdi

Antakya Belediyesi Basın Yayın Müdürü Hayrettin Akyürek’in babası duayen gazeteci Çelik Akyürek ve Meliha Akyürek ölümden döndü. Uzun süren hastalığının ardından kontrol için gittiği İstanbul’dan Antakya’ya dönerken Tarsus Damlama mevkisinde bir aile dostunun kullandığı araca bir komyonetin çarpması sonu yol kenarındaki su tahliye kanalına yuvarlandı.
Araç yaklaşık üç yüz metre sürüklenerek yan yattı. Aracı kullanan aile dostları Nurettin Toplan kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken usta gazeteci Çelik Akyürek ve esi Meliha Akyürek ağır yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İlk müdahaleleri Tarsus Devlet Hastanesi’nde yapılan Akyürek çifti, daha sonra ambulansla MKÜ Araştırma Hastanesine nakil edildi. Çelik Akyürek, hayati tehlikeyi atlatırken kazada ağır yaralanan eşi Meliha Akyürek’in tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Hatay Meş’ale gazetesi olarak geçmiş olsun dileklerimizde sunuyoruz.
HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.