GECE GÜNDÜZ, HALKLA İÇ İÇE

24 haziran’da millet iradesiyle seçilerek MHP Hatay Milletvekili olan Lütfi Kaşıkçı Hatay’da ilçe ilçe mahalle mahalle sokak sokak gezerek vatandaşların sadece mutlu günlerinde değil, aynı zamanda kötü zamanlarında da örnek olu-yor.

GECE GÜNDÜZ, HALKLA İÇ İÇE

24 haziran’da millet iradesiyle seçilerek MHP Hatay Milletvekili olan Lütfi Kaşıkçı Hatay’da ilçe ilçe mahalle mahalle sokak sokak gezerek vatandaşların sadece mutlu günlerinde değil, aynı zamanda kötü zamanlarında da örnek oluyor. Katıldğı birçok prog-ramda vizyonu ve görüşü ile öne çıkan Kaşıkçı birçok ekonomik ambargo, Suriye savaşı, idlib meselesi ve dünya görüşüyle sadece Antakya ve Hatay’ın nab-zını değil aynı zamanda dünyanın her yerine hakim bir vekil görüntüsüyle taktir toplamaya devam ediyor.
Lütfi Kaşıkçı milletvekili olduktan sonra gerçekleş-tirdiği bir çok ziyarette vatandaşların gösterdiği ilgi neticesinde vatandaşın ne kadar doğru bir seçim yaptığını bir kez daha öne çıkardı. Esnaf ziyaretleri, festivaller, katılımlar ve vatandaşların isteklerini dinleyerek seçildiği günden bu yana Hatay’ın her kesimine ulaşan ve vekillik hakkını layıkıyla veren Lütfi
Kaşıkçı meclis açıldıktan sonra da soru önergeleri, tavsiyeler ve projeleriyle de MHP’nin önemli ismi.Gündüz çarşı esnaflarını, aileleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşları gezen MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, gece gündüz halkla iç içe olarak yaşanan ekonomik sıkıntılarda vatandaşlardan sakinlik ve sukunet istiyor. Yapılan çalışmalar karşılığında hükümetin ekonomik programlarını destekleyen ve Hatay halkının Suriye iç savaşında karşı karşıya kaldığı durumu mutlak suretle aşacağını söyleyen Kaşıkçı vatandaşın Ve Türk milletinin yıllardır her türlü sorunla mücadele edip alnının akıyla çıktığını söyledi. Gittiği her yerde yaptığı konuşmalarda, MHP Hatay Milletvekili olarak değil vatandaşın sevgilisi olarak gönüllerde taht kuran Kaşıkçı Fetö’ye yer yok dedi. MHP’nin devletine, milletine, vatanına, bayra-ğına aşık bireylerden oluştu-ğunu söyleyen Kaşıkçı, MHP’nin 15 Temmuz’da ve daha sonrasında Afrin hareka-tında vatan ve millet için sergilediği dik duruşun unutulmaması gerektiğini ve yerel seçimde fırsatçılara geçit vermeyeceklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.