GÖZÜN AYDIN HATAY, GÜLER GELİYOR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

GÖZÜN AYDIN HATAY, GÜLER GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayını İbrahim Güler olarak açıkladı. İbrahim Güler isminin aday olarak açıklanması Hatay kamuoyunda büyük sevinç ile karşılandı.
Yaklaşık 9 aydır AK Parti Hatay İl Başkanlığı görevini yürüten ve kısa sürede teşkilatı toparlamayı başaran ve bu sürede herkesin gönlünde taht kuran başarılı siyasetçi İbrahim Güler, aynı zamanda başarılı bir iş adamı olarak ta tanınıyor. Hatay’da Suriye krizinden dolayı sekteye uğrayan nakliye sektörünü kurduğu şirket bünyesinde bulunan yüzlerce firma ile beraber sektöre nefes aldıran ve bu konuda büyük takdir toplayan İbrahim Güler eğitimci olması sıfatıyla Hatay siyasetinde kısa sürede parlayan bir yıldız haline geldi.
Daha önce Hatay Büyük şehir
Belediye meclis üyeliği ve milletvekili aday adaylığı bulunan İbrahim Güler, Hatay’da her kesimin desteğini alacağı tahmin ediliyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin imkânlarını devletin imkânlarıyla bütünleştirmeyi ve Hatay’ın ihtiyaç duyduğu hizmetleri yapmayı amaçlayan İbrahim Güler AK Parti’nin gönül belediyeciği ilkesini hayata geçirmeye ve Hatay Büyükşehir belediyesini Hatay halkıyla bütünleştirmeyi amaç edinmesi bekleniyor. Hatay Büyükşehir Belediyesini 5 yıldır har vurup harman savurarak yöneten Başkan Savaş ve ailesinin saltanatını sona erdirmeye kararlı görünen AK Parti Hatay tüm teşkilatlarıyla ve her kademedeki yöneticisiyle ve de taraftarlarıyla Hatay Büyükşehir belediyesine AK Parti’nin bayrağını dikmek için büyükşehir adayı İbrahim Güler çevresin de daha şimdiden kilitlenmiş görünüyor.
AK Parti Hatay büyükşehir aday adayı olan Mehmet Yeloğlu, Bekir Altan, Mehmet Soydan, Nuri Çelik, Mehmet Öntürk ve Nizamettin Değer İbrahim Güler’in adaylığının açıklanmasından hemen sonra partiye bağlılıklarını bildirerek Hatay Büyükşehir belediyesini kazanılması ve AK Parti saflarına geçmesi için var güçleri ile çalışacaklarını ifade ettiler. Öte yandan Hatay Büyükşehir belediyesinin 5 yıla yakın süre içerisinde plansız programsız ve hayali projelerle hiçbir hizmet üretmeden Hatay’a 5 yıl kaybettiren ve gözle görülür hiç bir
hizmet sunamayan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın çevresinde dünden itibaren ciddi bir endişe yaşanmaya başlandığı iddia ediliyor. HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.