Meşale Gazetesi

“Hatay’da devletin kaynakları milletle buluşmuyor”

“Hatay’da devletin kaynakları
milletle buluşmuyor”

“Hatay’da devletin  kaynakları  milletle buluşmuyor”

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Hatay’da devletin gücü, imkanı, zenginliği ve kaynaklarının milletle buluşmadığını söyledi.
Dörtyol ilçesinde, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Güler, ilçede, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Dörtyol Narenciye Üreticileri Birliği, Eğitim Bir-Sen Dörtyol Şubesi yöneticilerini ziyaret etti.
Güler, ardından, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafla bir araya geldi.
Hatay’da sadece merkezi hükümet eliyle hizmetlerin milletle buluştuğunu ifade eden Güler, Hatay’da devletin en büyük bütçesinin, en büyük kaynağının Hatay Büyükşehir Belediyesi bütçesi olduğunu kaydetti.
Bu bütçenin de milletle buluşturulmadığını vurgulayan Güler, şunları konuştu: “Hatay halkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması gereken hizmetlerden yoksun bırakılıyor. Hatay’ın yollarının hali ortada, ilçelerimizdeki durum kötü. Mevcut belediye başkanı tabiri caizse yalan söylüyor. Her ilçemizde su ve yol problemleri var. Baktığımız zaman reklam panolarında, hizmetlerin bittiği yazılıyor ama böyle bir şey yok.” Güler’in Dörtyol ziyaretlerine partililer de eşlik etti.
HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.