Meşale Gazetesi

Hicret KUMRU Antakya için el ele dedi

ANTAKYA’NIN KÖKLÜ VE TANINMIŞ AİLELERİNDEN HACI HAKKI KUMRU’NUN OĞLU HİCRET KUMRU’YA VATANDAŞLAR TARAFINDAN
AYRI BİR SEVGİ SELİ VARDI.VATANDAŞLAR GÖNÜLLERDE HİCRET
KUMRU’YA BAŞKAN GÖZÜYLE BAKIYOR…

Hicret KUMRU Antakya için el ele dedi

Antakya Belediyesi Başkanlığına aday adaylığını açıkladıktan sonra “üstad Necip Fazıl’ın değimiyle davanın deli divanesi” duruşuyla ziyaretlerine başlayan Hicret KUMRU adaylığını açıklar açıklamaz yola koyuldu. Parti olarak önceliklerinin Ak Parti çatısı altında Antakya Belediyesi’ni tekrardan kazanmak olduğunu ifade eden KUMRU göreve geldiği zaman hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceğini” açıkladı.
HALKIN DESTEĞİNİ ALDI
Antakya seçmeninin projeler ve hizmetler kapsamında tam desteğini alan
Hicret KUMRU vatandaşların gönlünde şimdiden ‘Başkan’ gözüyle görülüyor. Hatay’ın köklü ve tanıınmış ailelerinden “Hacı Hakkı KUMRU”nun oğlu ve aynı zamanda inşaat mühendisi olan
KUMRU, bilgi ve birikimlerini Antakya halkına aktaracak.
Aday adaylığını açıkladıktan sonra esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret eden KUMRU, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek tek tek not alırken vatandaşlara hizmet sözü verdi. Hatay Çevre Şehircilik Yapı-Denetim ve Yapı Malzeme Şube Müdürü Yusuf COŞKUN’u makamında ziyaret ederek güncel konuları değerlendiren KUMRU, Antakya Kaymakamı Orhan MARDİNLİ’yi de makamında ziyaret etti ardından Ak Parti Antakya Kadın Kolları Başkanı Sabriye GÜÇLÜ’yü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi, AK Parti önceki dönem ilçe başkan yardımcısı Bekir Sertbaş’ı da ziyaret ederek şimdiden yaptığı ataklarla takdir toplamaya başlayan KUMRU, çalışmalarıyla tam not aldı. Siyasi hayatı boyunca vatandaşların sorunlarından ilgilenen Hicret KUMRU, siyasi olarak 28 Şubat’a kadar Refah Partisi Gençlik Teşkilatında görev aldı.
AK Partide Belediye Meclis Üyeliği adaylığı İl Tanıtım Medya
Başkanlığı , İl Siyasi Hukuk İşleri Başkanlığında görev alan KUMRU,
siyasi hayatıylada öne çıkıyor. HABER M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.