İsmail Bayrakdar güven tazeledi

Genel Kurulda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Türkiye’nin en büyük sendikası olan Eğitim Bir-Sen’in 6. Genel kurulu hayırlı uğurlu olsun dedi. İsmail Bayrakdar’a görevinde başarılar diledi.

İsmail Bayrakdar güven tazeledi

Eğitim Bir-Sen Hatay 1.nolu Şubesi 6.olağan Genel Kurulunda tek liste haline halinde seçimlere gidilirken, mevcut Şube Başkanı İsmail Bayrakdar güven tazeleyerek yeniden başkanlığına seçildi.
Memur-Sen Konferedasyonu Eğitim Bir-Sen Eğitimciler Birliği sendikası bünyesinde bulunan Eğitim Bir-Sen 1.Nolu Şubesinin 6.olağan Genel Kurulu Anemon Otelde delegelerin katılımıyla gerçekleşti. Delegasyonların salona gelmesiyle birlikte Divan Kurulu seçimiyle başlayan Genel Kurul İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlarken Divan Kurulu Başkanlığına Kasem Acem, üyeliğine ise Musa Okçu, Feleytun Fatih Gönç, Ramazan Güvenç seçildi. 6.Olağan Genel Kuruluna siyasilerde yoğun ilgi gösterirken AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nevin Zeytineli, Sadet Partisi İl Başkanı Mustafa Eğe, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Memur-Sen İl Başkanı Hasan Urhan, Hatay Sağlık-Sen Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç, Bayındır Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hüseyin Tutar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, delege üyeleri katıldı. Tek liste halinde gerçekleşen seçimlerde Yönetim Kurulu ve Zorunlu Organların listeleri seçimi asil ve yedek listeleri belirlendi.
MEVCUT LİSTE
Yönetim Kuruluna İsmail Bayrakdar Başkanı olarak Seçilirken, Başkan yardımcılığına Cemal Gülistan, Mustafa Ertan Bozkır, İbrahim Hakkı Demirli, Hikmet Bilgil, Cemil Gür, Halil İbrahim Aksu seçildi. Denetleme Kuruluna ise Mehmet Hanifi Tuncer, Recep Bilgin, Cemil Temel, Mehmet İncecik, Hikmet Gümüştaş seçildi. Disiplin Kuruluna Gültekin Bayraktaroğlu, Hamza Çolak, Ömer Çağtay, Mehmet Aslan, Ömer İnal seçildi.
BU COĞRAFYA BİN YILDIR BİZE VATAN KILINDI
Genel Kurulda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler; “Türkiye’nin en büyük sendikası olan Eğitim-Birsen’in 6.Genel Kurulu hayırlı uğurlu olsun. Ben 8 yılımı eğitime harcamış bir kardeşinizim. Bizler çok konforlu bir coğrafya’da yaşamıyoruz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Anlımıza yazılan, onurlu ve şerefli bir kaderi yaşıyoruz. Bu bilinçle mücadelemizi sürdürüyoruz. Çünkü bu coğrafya bize bin yıldır vatan kılındı. Fakat milletimiz hiçbir dönemde rahat bırakılmadı. Birçoğunun kendisine örnek aldığı batı, medeniyeti bizden öğrendi. Onların bizden görüp öğrendikleri bu günü oluşturdu. Kıymetli dava arkadaşlarımız önümüzdeki süreç içinde sizlere bugünkünden çok görev düşüyor. El ele omuz omuza Hatay’ın imarı konusunda sizlere her zaman ihtiyaç duyacağız. Önümüzdeki zorlu süreçte omuz omuza yürüme ihtiyacının da aramızdaki hukuktan kaynaklandığını söylemek istiyorum.” İfadelerine yer verdi.
YAŞARKEN SAĞLIK-SEN, DOĞARKEN VE ÖLÜRKEN DE DİYANET-SEN BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR
Memur-Sen İl Başkanı Hasan Urhan Genel Kurula hitaben yaptığı konuşmasında; “Saygıdeğer misafirler, biz büyük bir aile istiyoruz. Biz bu ailede Türkiye’nin en büyük sendikası olan Eğitim-ciler Birliği Sendikası olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sendikanın besmelesi Diyanet-Sen, Fatiha’sı da Eğitim-BirSen’dir. Biz hakikaten büyük bir aileyiz. Eğitim camiasına gittiğimizde 1 milyonunu üzerinde eğitimcilerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz Büyük bir konferedasyonuz. Sağlığı unutmak çok önemli. Yaşarken Sağlık-Sen, doğarken ve ölürken de Diyanet-Sen bizim için önemlidir. İnşallah Hatay’da yeni bir çalışma azmiyle sahalarda olacağız. Zirvelere çıkmak kolay, orada kalmak zordur. Biz bu zirvede yeni çalışmalar gerçekleştireceğiz.”
BİR DEDEM FATİH’DİR, BİR DEDEM SELAHADDİN
“Şube kongremizi, sendikamızın kuruluşundan beri benimsediği demokratik teamüllere ve ahlaki ilkere yaraşır olgunlukla yapıyoruz. Kongremizin hayırla vesile olmasını diliyorum. Başkanımız Mehmet Akif İnan ve arkadaşları olmak üzere, öncülerimize emek veren başkanlarımıza, yönetim kurulu üyleremize ilçe ve işyeri temsilcilerimize şükranlarımı sunuyor, hipenimiz yürekten selamlıyorum. Genel Kurullar esasen geniş katılımlı bir istişaredir. Biz de işlerimizi müşavere ve ortak akılla görmeye özen gösteren bir teşkilatız. Cefakar insanların açtığı yolda vefayla yürüyen sizin gibi kıymetli dava arkadaşlarımız sayesinde bu kutlu yolculuk zirveden yeni ufuklara taşınmıştır. Emek ve gayretlerimizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğitim-Birsen’li kimdir? Kendisini Nasıl tanımlar? Neyin mücadelesin-dedir? Bu sorunun cevabını şu şekilde vermek isterim. Ben müslümanım Elhamdülillah. Bir Dedem Fatih’tir, bir dedim selahaddin. Düşlerde Mescid-i Aksayı gören Mehmet Akif İnan’nın dava arkadaşı olarak tanımlar” şeklinde konuştu. Genel kurulda konuşmaların ardından tek liste halinde gerçekleşen seçimler İsmail Bayrakdar yeniden Eğitim-Bir Sen 1.nolu Şube Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi. HABER M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.