LÜTFÜ SAVAŞ, CHP ve CHP’li SEÇMENLERİ HİÇE Mİ SAYIYOR?

HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın Batıayaz Mahallesinde düzenlenen CHP Gönüllüler Platformu kahvaltısında ben çakma CHP’liyim demesi ve’’ CHP ‘liler her ortamda kavga eder kavga edecek kimseyi bulamadıkları zaman gider evlerinde hanımları ile kavga ederler’’ demesi CHP’lileri adeta çileden çıkarttığı iddia ediliyor.

LÜTFÜ SAVAŞ, CHP ve CHP’li SEÇMENLERİ HİÇE Mİ SAYIYOR?

Geçtiğimiz günlerde HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın Batıayaz Mahallesi’nde düzenlenen CHP Gönüllüler Platformu kahvaltısında ben çakma CHP’liyim ifadelerinde bulunması üzerine’’ CHP’liler her ortamda kavga eder kavga edecek kimseyi bulamadıkları zaman gider evlerinde hanımları ile kavga ederler’’ demesi CHP’lileri adeta çileden çıkarttığı iddia ediliyor. CHP’ye kendini adamış olan ve hatta Lütfü Savaş’ın HBB’yi kazanmasında en büyük görevi üstlenen CHP’lileri her platformda aşağılayıcı sözler ile al aşağı eden Lütfü Savaş’a tepkilerin çığ gibi büyüdüğü ifade ediliyor.Lütfü Savaş’ın göreve geldiği günden bu güne kadar CHP’li seçmenleri hiçe sayan bir anlayış içinde olduğu ve bu anlayıştan bir an önce vazgeçmesini dile getiren seçmenleri Lütfü Savaş’a adeta ateş püskürdü. Lütfü Savaş’ın CHP seçmenini hiçe saydığı ve bu anlayışın belirleyici etkeni olarak ta HBB’ye alınan 7000 bine yakın personelin sadece 700 civarında CHP kökenli olması CHP’ye ve CHP seçmenini hiçe saymaktan başka bir şey değildir. Lütfü Savaş’ın Hatay CHP tabanında hiçbir karşılığının kalmaması 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde sınıfta kalacağının en büyük göstergesidir.
LÜTFÜ SAVAŞ’A KONUŞMA FIRSATI VERİLMEDİ
CHP’ye ve CHP seçmenini hiçe sayan bir anlayış içerisinde olduğu anlaşılan HBB Başkanı Lütfü Savaş’a gereken cevabı seçmenleri 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimler de sandıkta vereceklerini ifade ettiler.Birkaç gün önce Harbiye’de CHP küskünleri barıştırma adına düzenlenen toplantıda HBB Başkanı Lütfü Savaş’a konuşma fırsatı vermeyen CHP seçmeni Lütfü Savaş’ın sözlerini YUHLAYARAK kesti. Lütfü Savaş’ın toplantı da konuşmasına izin vermeyerek toplantıdan ayrılmasına neden olduğu belirtilmiştir. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.