LÜTFÜ SAVAŞ İSRAF REKORU KIRDI

HBB Başkanı
Lütfü Savaş’a
esnaflar ateş
püskürüyor biz
bunları hak edecek
ne yaptık evimize
ekmek götüremez
hale geldik

LÜTFÜ SAVAŞ İSRAF REKORU KIRDI

Mart 2019 seçimlerine sayılı günler kala yap boz ustası olarak bilinen HBB Başkanı , Lütfü Savaş şimdi de İstanbul Teknik Üniversitesiyle projelendirilen Atatürk Caddesi’nin çift yönlü ulaşım çalışması için öncelerde tek yönlü Lütfü şimdiler de çift yönlü Lütfü projesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Kurulu (UKOME) tarafından Atatürk caddesi sosyal deney çerçevesinde çift yönlü uygulamaya geçecekleri duyuruldu.
ANTAKYA’nın KANAYAN YARASI ATATÜRK CADDESİ
Yıllardır Antakya’nın kanayan yarası olarak bilinen Atatürk caddesi şimdilerde de. Deneme tahtası haline geldi. Cadde esnafının halini görmezden gelen HBB Başkanı
Lütfü Savaş’a esnaflar ateş püskürüyor biz
bunları hak edecek ne yaptık evimize ekmek götüremez hale geldik eskilerde canlı canlı bir Atatürk caddesi vardı şimdilerde bakın yaratmış olduğunuz esere, cadde boş, dükkanlarda kepenkler inmiş bu cadde bunları hak edecek ne yaptı.
Defalarca kez Başkan Savaş’a işlerimiz
düşüyor engelleniyor çocuklarımıza ekmek götüremez olduk uygulamaya çalışılan projeler yanlış biz eski Atatürk Cadddesi’ni istiyoruz demelerine rağmen HBB Başkanı Lütfü Savaş bizleri duymazdan ve görmezden geldi.
YILLARDIR ESNAFIN EKEMEĞİ ADETA ELİNDEN ALINDI
Esnaf ve sanatkârlar Derneği Hatay Şube Başkanı Fahri Serdal Özal açıklamalarda bulundu “Atatürk Caddesine sıfır noktasına kurulan AVM’nin Atatürk Caddesine vermiş olduğu zararı sizlerde bir düşünün. Atatürk Caddesinde ki elit mağazalar, markalar tek yön uygulaması nedeniyle kapanmak zorunda kaldı. Bunları görmezden gelip inatla Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı saçma sapan bir çözüm de bulunarak prob-lem üstüne problem ekledi. Caddenin iki yanında ki otoparkı ortaya alan Hatay Büyükşehir Belediyesi iki tarafta sadece 4 metrelik birer yol bıraktı. Böylece trafik akışının tamamen kilitleneceği ve sorun yumağına dönüşeceği apaçık ortadayken göz ardı edildi.
BU UYGULAMADAN
BİRAN ÖNCE VAZGEÇİLMELİ
Hatay Büyükşehir Belediyesi bir an önce bu uygulamadan vazgeçmeli diyen başkan Özal
“cadde esnafının istediği eski uygulama yerine getirilmeli.
Önceki uygulamayı mumla arayan cadde esnafı bu beceriksiz ve bilinçsiz uygulama yüzünden Hatay Büyük Şehir Belediyesini
protesto ediyor.
Anlık yolcu indirip bindirme ile trafiğin duraca-ğı apaçık ortada iken deniyoruz diyerek inatla proje yürütülmesi esnafı çıldırtıyor. Ancak görünen köy kılavuz istemez sözü ile bu iş yine olmayacak ve israf üstüne israfla bu iş tamamen yok olacak. Lütfü Savaş’ın tüm projelerinde olduğu gibi bu projeside buharlaşıp uçacak. Bu projeye çok büyük cadde esnafı tarafından tepkiler yağıyor, bu uygulama sonucu bölgede kazaların hatta ALLAH korusun ölümlerin artacağı da ifade ediliyor. Bu yüzden bölgeye yakın yerlerde her an ambulansın hazırda beklemesi isteniliyor.” denildi.  
HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.