LÜTFÜ SAVAŞ, YAP-BOZ OYNAMAYA DEVAM EDİYOR

Lütfü Savaş yap boz

LÜTFÜ SAVAŞ, YAP-BOZ OYNAMAYA DEVAM EDİYOR

HBB Başkanı Lütfü Savaş geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığı, İskenderun Pac meydanında ki battı çıktıyı hizmet yapıyoruz adı altında tüm Hatay halkına duyararak övgüyle bahsetmesine rağmen bir kez daha yalanı ve hizmetinin hakkını vermemiş olduğu kanıtlandı. İş bilmezliğini,beceriksizliğini bir türlü kabullenemeyen HBB başkanı Lütfü Savaş işi
bilenlerle yapmadığından
tüm projeleri gibi battı çıktı projesi de yalan oldu.
Pac meydanında bulunan battı çıktı yolunun kaliteli asfalt kullanılmamasından kaynaklanan nedenlerden asfaltta henüz yağmur düşmeden çökmeler meydana geldi yolda asfaltlama çalışmaları yeniden başlatıldı.
İskenderun halkına senelerdir hizmet adı altında göstermelik yaptığı tüm projeler sıkıntı yaratmaya başladı. Battı çıktının yapıldığı tarihten bu güne kadar trafik sorunu yaşadığını belirten vatandaşlar, toz topraktan büyük sıkıntılar çektiği iş yerlerinin büyük anlamda maddi sıkıntılar gördüğünü belirtilmiş olup, HBB Başkanı Lütfü Savaş iş yerlerine vermiş olduğu maddi sıkıntıdan yana vijdanen rahat mı? İskenderun halkı Lütfü Savaş’ı vijndanıyla baş başa bıraktığını ifade ediyor.
HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.