PARTİMİZİN VE MEMLEKETİMİZİN EMRİNDEYİZ

AK PARTİ ANTAKYA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI SAHADA

PARTİMİZİN VE MEMLEKETİMİZİN EMRİNDEYİZ

Hatay ve Antakya’nın sevilen iş insanlarından olan AK Parti’nin emektarlarından Bekir Sertbaş, Şükrü Çağlarsu ve Yüksel Aydın, AK Parti Antakya Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Resmi başvurularını teslim ettikten sonra tribün’den sahaya inmeye karar verdiler. Antakya’ya hizmet için birbirlerini rakip olarak görmeyen Belediye Meclis Üyeleri Hatay ve Antakya halkı için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ettiler. Önceliklerinin AK Parti saflarında bulunan Antakya Belediyesi’ni kaybetmemek ve Hatay Halkına hizmet etmeyen HBB Başkanı Lütfü Savaş’ı
31 Mart 2019 seçimlerinde al aşağı edip Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti saflarına dahil edeceklerini belirttiler. Sertbaş,Çağlarsu ve Aydın’ın ‘’HATAY MEŞ’ALE’’ Gazetemize yapmış oldukları açıklamalarda şu ifadelere yer verdiler ‘’Hatay ve Antakya halkı için ayrım yapmadan elimizden gelenin en iyisiyle her kesime hizmet edeceğiz. Hatay’a hizmet adı altında her projesinin göstermelik olduğu belirlenen HBB Başkanı Lütfü Savaş’a 31 Mart 2019 Seçimlerinde gereken cevabı Hatay halkı sandıklarda verecektir’’ifadelerinde bulundular.
HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.