SAMANDAĞ DA FARKINDALIK TEMELDEN AŞILANIYOR

SAMANDAĞ DA FARKINDALIK TEMELDEN AŞILANIYOR

SAMANDAĞ DA FARKINDALIK TEMELDEN AŞILANIYOR

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından gelecek nesillere daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre, daha yaşanabilir bir Samandağ bırakmak adına Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından çevre koruma ve geri dönüşüm hakkında bilinçlendirme çalışmaları sürdürülüyor.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde çevre ve geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturarak duyarlılığı arttırmak amacıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Samandağ’da ilçe genelindeki okullar gezilerek öğrencilere geri dönüşüm hakkında bilinçlendirme çalışmaları yapılıyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber tarafından yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in öncülüğünde çevre koruma ve geri dönüşüm çalışmalarımızı ilçe genelinde sürdürüyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünüze bağlı ekipler tarafından ilçemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren okullar gezilerek öğrencilere çevre koruma ve geri dönüşüm hakkında bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz tarafından son olarak Tekebaşı Kurtuluş İlkokulunda eğitim- öğrenim gören 266 öğrenciye ve Cumhuriyet İlkokulunda eğitim öğrenim gören toplam 467 öğrenciye, çevre koruma ve geri dönüşüm konularında bilinçlendirme eğitimi verildi. Daha bilinçli, çevreye daha duyarlı, geri dönüşümü önemseyen yeni nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. ” İfadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.