SAMANDAĞBELEDİYESİ İŞARET DİLİ KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI

Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İşaret DiliKursu başvuruları başladı.

SAMANDAĞBELEDİYESİ İŞARET DİLİ KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI

Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İşaret DiliKursu başvuruları başladı.
SamandağBelediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde, Sosyal Belediyecilik kapsamında çalışmalarınıgerçekleştiren Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, engellivatandaşlar ile aradaki engelleri kaldırmak amacı ile işaret dili kursununbaşvuruları başladı. Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür FikretÖzçelik tarafından yapılan açıklamada işaret dili kursunun Atatürk MahallesiÇok amaçlı Salon’da yapılacağı ve vatandaşların başvuru için Kültür ve Sosyalİşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiğini belirtti. 
Özçelikaçıklamasında; “ Belediye Başkanımız Mithat Nehir’in öncülüğünde SosyalBelediyecilik kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli vatandaşlarımızile aramızdaki engelleri kaldırmak için işaret dili kursumuzun başvurularıbugün itibarı ile başladı. Geçtiğimiz Temmuz ve Ağustos ayında açtığımız işaretdili kursunu bitiren 77 Samandağlı vatandaşımız sertifikalarını BelediyeBaşkanımız Mithat Nehir’in elinden almışlardı. Yoğun talep üzerine işaret dilikursumuzun ikincisini açıyoruz. Başvuru için vatandaşlarımızın belediyemizegelerek Kültür ve Sosyal İler Müdürlüğünde form doldurarak kayıt yaptırmalarıgerekiyor. Halkımız ile el ele Engelleri hep birlikte kaldırıyoruz.”İfadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.