ŞANVERDİ’NİN HATAY’A HİZMETLERİ SÜRÜYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi kalp rahatsızlığını atlatır atlamaz tekrar sahalara döndü.

ŞANVERDİ’NİN HATAY’A HİZMETLERİ SÜRÜYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi kalp rahatsızlığını atlatır atlamaz tekrar sahalara döndü. AK davanın takipçisi olarak Hatay’a hizmet etmenin telaşıyla çalışan Hüseyin Şanverdi, hafta içinde AK Parti Grup Toplantısına katıldıktan sonra tekrar Hatay’a dönerek Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı OSB Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım’ı, Reyhanlı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Koop. Başkanı Ömer Tolan ile birlikte ziyaret etti. Şanverdi ziyaretinde Bakanlığa sanayinin maliyetinin azaltılması amacıyla proje değişikliğini sundunduklarını bildirdi.
DAVAYA ADANMIŞ
17 YIL
17 yıldır durdurak bilmeden hizmet aşkıyla çalışan Şanverdi; 2001 yılında Ak Parti’nin kurulmasıyla Reyhanlı kurucu ilçe başkanlığına getirildi. 2004 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti’den Belediye Başkanlığı’na aday oldu. Reyhanlı halkının büyük teveccühü ile % 38 oyla belediye başkanlığını kazandı. 2004-2009 yılları arasında 5 yıllık çalışma neticesindeki başarısından ötürü Ak Parti teşkilatında tek aday olarak gösterildi. 29 Mart 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde %43 oyla Reyhanlı’da 2. defa Başkan oldu. Hüseyin Şanverdi; 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde %62 oy alarak 3. defa Başkan seçildi. Hüseyin Şanverdi ve Ak Parti Reyhanlı teşkilatının yapmış olduğu başarılı çalışmalar; Reyhanlı’da 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri % 74’lük Ak Parti oyu ile taçlandıran Şanverdi davaya adadığı 17 yılın ardından ilk günki gibi hizmet aşkıyla çalışmalarını sürdürüyor. HABER
M MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.