ŞEMSETTİN GÜNAY ANTAKYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Partiden Antakya Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaatta bulunan tecrübeli siyasetçi ve yazar Şemsettin Günay uzun yıllar Belediye Meclis üyeliği ve encümen üyeliği yapmış Belediyecilik deneyimi olan iddialı bir isim.

ŞEMSETTİN GÜNAY ANTAKYA BELEDİYE   BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Partiden Antakya Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaatta bulunan tecrübeli siyasetçi ve yazar Şemsettin Günay uzun yıllar Belediye Meclis üyeliği ve encümen üyeliği yapmış Belediyecilik deneyimi olan iddialı bir isim. Antakya’nın hoşgörü ve çok kültürlü toplamsal yapısına uygun bir isim olarak kamuoyunda değerlendirilen Şemsettin Günay uzun bir süre Antakya sivil insiyatifi gurubunda görev aldı. Entellektüel birikimi ile Antakya Belediye Başkanlığını Antakya nın çok kültürlü yapısına uygun olarak yapabileceği ifade edilen .Mütevazi kişiliği ve birleştirici kimliğiyle ön plana çıkan Şemsettin Günay mütevazi yaşam tarzı ile de herkesin takdirini toplamış saygın bir siyaset adamı olarak tanınıyor.Günay aday adaylık formunu AK Parti Antakya ilçe başkanı Ramazan Alpaslana teslim etti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.