Vali Doğan’a Nezaket Ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında Hatay Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanını makamında kabul etti.

Vali Doğan’a Nezaket Ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında Hatay Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanını makamında kabul etti. Vali Doğan ilk olarakHatay Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Selahattin Yalman veberaberindekileri makamında kabul etti. Vali Doğan, Ziraat Odalarıçiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, sorunlarının ilgili makamlara iletilmesi,çözümler üretilmesi gibi konularda çiftçimize yardımcı olduğunu dile getirdi.Başkan Yalman ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek yenigörevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.Vali Doğan daha sonra AntakyaTicaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve beraberindeki heyeti makamındakabul etti.Tarımsal ürün çeşitliliğine sahip ilimizin önemli aktörlerinden olanATB’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Doğan, kamu, özelsektör ve sivil toplum örgütlerinin Hatay’ın ortak çıkarları doğrultusunda biraraya gelerek projeler geliştirmesinin ilimiz ve bölge ekonomisinin gelişmesiaçısından oldukça önemli olduğunu sözlerine ekledi.Başkan Mursaloğlu isekabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek, yeni görevinde kendisinebaşarılar dileyerek yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.