Meşale Gazetesi

CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO KUMLU’DA SAHADA

CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO KUMLU’DA SAHADA

CUMHUR  İTTİFAKI  TAM KADRO KUMLU’DA SAHADA

Medeniyetler Kenti  Hatay’da büyük  değişimi başlatacak 31 Mart kritik yerel seçimleri için Hatay’ı karış karış gezen  Cumhur İttifakı  Hatay BB adayı İbrahim Güler  her gittiği yerde yoğun sevgi ve teveccühle karşılaşıyor.
Hatay’ın  önümüzdeki 5 yıl için umudu  İbrahim Güler , Kumlu Belediye Başkanı  İbrahim Paç,  Cumhur İttifakı Kumlu Belediye  Başkan Adayı  Mehmet Deli , MHP İl Başkanı Murat Adal,  MHP ve AK Parti  teşkilatlarından oluşan kalabalık bir  Cumhur İttifakı  heyeti  ile birlikte  Kumlulu hemşehrileri  ile bir araya  geldi. 

KUMLU’DA CUMHUR İTTİFAKI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR Kumlu AK Parti ve MHP İlçe teşkilatları  ve Kumlu Belediyesini  ziyaret eden  Güler  kendisini büyük coşku ve  sevgiyle karşılayan  Cumhur İttifakı sevdalılarına  önemli mesajlar  verdi.

Cumhur  İttifakı’nın daha fazla oy, makam ve belediye başkanlığı  için kurulmadığını, devletin  ve milletin bekasının tehlikede olan her dönem  ittifakın görüldüğünü belirterek vatan ve millet sevdalısı Cumhurbaşkanı  Erdoğan  ve Devlet  Bahçeli’nin Kumlululara  selamlarını getirdiklerini  belirtti. CUMHUR  İTTİFAKI SANCAĞINI 31 MART’TA BURÇLARA ASACAĞIZ

Cumhur  İttifakı  BAşkan adaı Güler kendisinin artık 2 teşkilatı olduğunu vurgulayarak é”  Biz MHP ile 24 Haziran’da da ittifaktık. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalıştık. Ve şükürler olsun ki o gün Cumhurbaşkanını seçti bu millet. Şimdi biz artık MHP ile tek yumruk, tek teşkilat gibi gibiyiz. MHP’li teşkilatlarımızla  tüm programları birlikte planlayarak, beraberce el ele, omuz omuza, vererek 31 Mart’a doğru gidiyoruz. Ve Allah nasip ederse büyükşehir ve Hatay’ın Cumhur ittifakı sancağını 31 Mart gecesi burçlara asacağız. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.