İHH, İdlib’deki hastanelerin ihtiyaçlarını belirledi

İHH, İdlib’deki hastanelerin ihtiyaçlarını belirledi

İHH, İdlib’deki hastanelerin ihtiyaçlarını belirledi

İHH İnsani Yardım VakfıSağlık Birimi, Suriye’nin İdlib kentindeki hastanelerde ihtiyaç duyulan ilaç,tıbbi gereç ve malzemeleri tespit etti. 
Suriye’nin İdlib kentindeki hastaneler,ihtiyaç duyulan ilaç, tıbbi gereç ve malzemeleri tespit etmek amacıyla İHHSağlık Birimi tarafından ziyaret edildi. 
Hastanelerdeki ihtiyaçları tespit ettiklerinive en kısa sürede temin edeceklerini söyleyen İHH Suriye Çalışmaları SağlıkBirimi Sorumlusu Op. Dr. İbrahim Tlass, “İdlib kentinde 4 milyonu aşkınsivil yaşıyor. Kentin merkezinde ve kırsalında bulunan hastanelerde imkânlaryetersiz olduğu için maalesef birçok hastaya gerekli tıbbi müdahaleleryapılamıyor. İHH olarak ihtiyaç duyulan malzemeleri temin ederek hastaneleridesteklemeye çalışıyoruz. Bu nedenle kent merkezi ve kırsalındaki hastaneleriziyaret ederek gerekli tıbbi ihtiyaçları tespit ettik. En kısa sürede buhastanelere yardım ulaştıracağız” dedi. 
Tlass, halen iç savaşın devam ettiği İdlib’deİHH’nın sağlık alanında çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.