10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir yazılı açıklama gerçekleştirdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği yazılı açıklamasında şu ifadelere yer veren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Basın mensuplarının haklarını düzenleyen 212 sayılı Basın İş Yasası Kanunu’nun 10 Ocak 1961’de kabul edilmesi nedeniyle 10 Ocak günü “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır. Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olarak bilinen basın-yayın kuruluşları kamuoyunun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi konusunda önemli bir görev üstlenmektedir. Ülkemizde ve Hatay’ımızda gerçekleşen olaylardan ve gelişmelerden kamuoyunun haberdar olmasını sağlayan basın mensuplarımızın, görev ve sorumluluklarını Basın Ahlak Kuralları çerçevesinde daha önce olduğu gibi bundan sonra da aynı duyarlılıkla yerine getireceklerine inanıyorum. Görevini zor şartlar altında büyük fedakarlıklar göstererek yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.