100 MİLYON DOLARLIK EXPO’MU OLUR?

Uzun süredir EXPO ile Hataylıları kandırmaya devam eden HBB’nin CHP’li başkanı Lütfü Savaş’ın EXPO için sürdürdüğü hazırlıklar bir türlü tamamlanamıyor.

100 MİLYON DOLARLIK EXPO’MU OLUR?

Uzun süredir EXPO ile Hataylıları kandırmaya devam eden HBB’nin CHP’li başkanı Lütfü Savaş’ın EXPO için sürdürdüğü hazırlıklar bir türlü tamamlanamıyor. EXPO alanlarını hala daha yapamayan özellikle Hatay’ın birçok altyapı ve hizmet sorunu varken paraları reklamları harcamaya devam eden Savaş’ın balonu patladı, patlayacak.Birçok basın organının ısrarla övdüğü EXPO’da altyapı ve hazırlık çalışmaları tüm yavaşlığıyla sürerken, sözde EXPO ile 1 milyon insanı ağırlamayı hedefleyen Savaş’ın hayal gücü sınırları aşmış durumda. Sözde reklam ve resimlerle vatandaşları kandırmaya devam eden Savaş’ın EXPO balonu 2021’i bulmadan fiyasko ile sonuçlanacak.Hatay’da altyapıdan, ulaşıma kadar birçok sorun dururken, 1 milyon insanı ağırlamaktan bahseden Lütfü Savaş’ın biran önce kamuoyunu yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmesini ve gerçekleri anlatmasını bekliyoruz. EXPO ile harcanan paraların nerelere gittiği, sözde yatırımların ne zaman biteceği merakla bekleniyor.Lütfü Savaş’ın 100 Milyon Doların Hatay’ın kaynağından çıktığını, öz kaynakların kullanıldığını aktarması kamuoyunda tepkilere neden olurken, henüz mahallerde bile yolları yapamayan ve sürekli zamlarla gündeme gelen meclisin ve HBB’nin 100 Milyon Dolar’ı neden EXPO’ya harcadığı merak ediliyor? HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.