11 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ 30 HAZİRAN’DA BİTİYOR!

11 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ  30 HAZİRAN’DA BİTİYOR!

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyarak tüm dikkatleri üzerine çeken Atakaş Hatayspor, önümüzdeki sezonun planlamalarına başladı. Bordo beyazlı takımda 4’ü kiralık olan toplam 11 oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde sona eriyor. Kaleciler Akın Alkan, Yavuz Buğra Boyar, stoperler Jean Claude Billong, Yusuf Abdioğlu, Pablo Santos, sol bek kaptan Mesut Çaytemel ve Kone, sağ bek Strahil Popov, orta saha Rayane Aabid, Isaac Sackey, hücum hattında ise Mame Diouf’un sözleşmeleri 30 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.

DİOUF’UN KALMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Mame Diouf sezon başında bordo beyazlılarla 1+1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. İlk sezonunun Haziran ayı sonunda dolduracak olan tecrübeli golcünün önümüzdeki sezonda da bordo beyazlı forma altında mücadele etmesi bekleniyor. Aaron Boupendza’yla birlikte takımın en golcü oyucusunu olan Senegalli yıldız tecrübesi ve sahadaki duruşuyla takım arkadaşlarına örnek oluyor.

RAYANE AABİD’İ GÖNDERMEYİN

Hatayspor’un adından söz ettiren önemli isimlerinden biri olan Rayane Aabid, geçtiğimiz sene Süper Lig’e yükselme macerasında Hatayspor’a büyük bir katkı vermişti. Süper Lig’de çıtayı daha da yukarıya taşıyan başarılı orta saha oyuncusu dinamizmi ve oyun aklıyla herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Takımın kilit oyuncularından biri olan Aabid’in Hatayspor’da mutlu olduğu ve önümüzdeki sezonda da bordo beyazlı forma altında mücadele etmek istediği ifade ediliyor.

AKİNTOLA, BİLLONG, KATRANİS VE PABLO KİRALIK

Hatayspor’un sezon boyunca ideal 11’inde forma şansı bulan kiralık oyunculardan Babajide David Akintola, Pablo Santos, Alexandros Katranis ve Jean Claude Billong’un bonservislerinin alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Hatayspor’un elde ettiği başarıda büyük sahibi olan bu 4 oyuncunun Hatayspor’daki macerası 30 Haziran 2021 tarihinde sona erecek. Şubat ayında Teknik Direktör Ömer Erdoğan’la olan sözleşmesini 2 sene daha uzatan bordo beyazlı kulüp kiraladığı bu oyuncularla önümüzdeki sene de beraber olmanın hesaplarını yapıyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.