Meşale Gazetesi

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NDE ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NDE ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve ilimiz protokol üyeleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıl dönümü münasebetiyle Antakya Şehitliğine ziyaret gerçekleştirerek şehitleri kabirleri başında andılar.

15 Temmuz 2020  Çarşamba günü saat 12.00’de gerçekleşen saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan ziyarette; Vali Doğan, “Milletimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile  birlik ve beraberliğimizin anayasal güvencesi olan demokratik düzenimize tarihte eşi görülmemiş cesaret ve kararlılıkla sahip çıkmıştır.”dedi.  Vali Doğan ve protokol üyeleri, şehitlerimizin kabirlerini dolaşarak karanfil bıraktı ve şehit yakınlarına sabırlar diledi.

Vali Doğan ve törene katılanların yerlerini almasının ardından şehitlerimizin aziz ruhlarına Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından dua edildi, fatihalar okundu.

Yapılan Şehitlik ziyaretine Vali Doğan’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Piyade Komando Albay Orhan Akkurt, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Serkan Akman, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Yusuf İzci, Cilvegözü Mülki İdare Amiri ve Antakya Kaymakam Vekili Salih Altun, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Şehitlerimizin yakınları, Kurum İl Müdürleri ve Şehit ve Gazi  derneklerinin temsilcileri hazır bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.