15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİDİR

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİDİR

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, devletimizin varlığını, milletimizin birliğini parçalamak ve milli egemenliğini yok etmek isteyen FETÖ’cü hainlere karşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara dökülen yüce milletimizin cesareti, onurlu direnişi ve kahramanlığıyla kazanılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

15 Temmuz Gecesi’nde, Aziz Türk Milleti; kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla tek vücut olarak, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış aziz vatan toprağına göz diken hain FETÖ’ye karşı, istiklalimiz ve istikbalimiz için Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Kurtuluş Savaşında düşmana karşı ne cevap vermişse, aynı cevabı vererek tarihe mâl olan bir kahramanlık destanı yazmıştır.

Derin bir şuurun tezahürü olarak, 15 Temmuz darbe girişiminin ilk anlarından itibaren açık ve net bir şekilde milli iradeden ve demokrasiden yana tavır koyan Hataylı hemşehrilerim de demokrasi nöbetiyle vatanına, milletine ve bayrağına kararlı bir şekilde sahip çıkmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için demokrasi ve milli irade mücadelesinde vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimiz, sağlık ve sıhhatli uzun ömürler diliyorum. Tüm halkımızın şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.