15 TEMMUZ KAHRAMANLIK DESTANIDIR

15 TEMMUZ KAHRAMANLIK DESTANIDIR

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı. Bilgil mesajında;’’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milletimizin bağımsızlığına ve demokrasisine sahip çıktığı, birlik ve beraberlik ruhuyla hain darbe girişimine karşı dimdik durduğu bir kahramanlık destanıdır. O gece, vatan sevgisiyle dolu yürekler tankların, tüfeklerin ve bombaların karşısına sarsılmaz bir inançla çıktı. Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden milletimiz, canı pahasına vatanını korudu.

Bu aziz millet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, milli iradeyi ve cumhuriyeti koruma konusundaki kararlılığını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz, sadece bir gün değil, Türk milletinin asla esaret altına alınamayacağının, milli ve manevi değerlerine her koşulda sahip çıkacağının bir simgesidir.O gece şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Onların cesareti ve fedakarlığı, milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacak, bizlere özgürlüğün ve bağımsızlığın ne denli kıymetli olduğunu her daim hatırlatacaktır.Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece, karşılaştığımız her zorluğu aşacak, vatanımızın her karış toprağını koruyacak güce sahibiz. 15 Temmuz, bizlere milli birlik ve beraberliğin, inanç ve azmin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.