2. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI GOLLÜ BAŞLADI

2. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI GOLLÜ BAŞLADI

Spora ve sporcuya büyük önem veren ve her anlamda destek olan Samandağ Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Mahalleler Arası 2. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda grup maçları göllü başladı.

Grup maçlarının ilk gününde Samandağ ilçe stadında oynanan 2 karşılaşmada takımlar rakip fileleri 20 kez havalandırdı.21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 19:30’da turnuvanın ilk resmi maçında Deniz Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi karşı karşıya geldi.

Birbirinden güzel pozisyonlara sahne olan karşılaşma Cumhuriyet Mahallesi’nin 9-3’lük üstünlüğü ile sona erdi.Ardından saat 21:00’da Çöğürlü Mahallesi ile Şükrü Kanatlı Mahallesi arasında oynan maç renkli görüntülere sahne oldu. Çöğürlü Mahallesi oynadığı ilk grup maçında gol olup yağdı.

 Birbirinden güzel gollere sahne olan karşılaşma Çöğürlü Mahallesi’nin 8-0’lik galibiyeti ile sona erdi.Samandağlı futbolseverlerin yoğun katılımı ile kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçlarda taraftarlar, takımlara tribünden destek verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.