2020 YILI MİLLETİMİZE VE TÜM İNSANLIK ÂLEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 2020 yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

2020 YILI MİLLETİMİZE VE TÜM İNSANLIK ÂLEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 2020 yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
“2019 yılını acısıyla-tatlısıyla, sevinçleriyle-üzüntüleriyle geride bırakırken 2020 yılının Dünyamıza, ülkemize ve İslam Coğrafyasına barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” diyen Başkan Yavuz yayınladığı mesajında şunları söyledi;
“Bizim için yılbaşı bir takvim olayıdır. Hiçbir dini özelliği yoktur. Bizim için yeni yıl, sadece üzüntü ya da sevinci ile bir yılı geride bırakmak değil, yeni beklentilerimizin, umutlarımızın ve hedeflerimizin başlayacağı bir yıla adım atmaktır. Her yeni yıl; insanlar için atılımlar, yeni umutlar kısaca yenilikler yılıdır. Rabbim 2020 yılının her anını en güzel şekilde Allah yolunda yapılacak yeni hizmetlerle değerlendirmeyi, her gününü faydalı ve hayırlı amellerle yaşamayı cümlemize nasip etsin.
2020 yılını yeni umutlar, yeni beklentiler ve heyecanla karşılayıp farkındalık oluşturarak, ilçemize artı değer katıp şehrimizin modern bir kent olması yolunda çalışmalarımıza bugün olduğu gibi bundan sonra da sosyal ve hizmet belediyeciliği ile birlikte Gönül Belediyeciliğinde zirve yapma ve vatandaşlarımıza hizmet etme gayretimiz durmaksızın devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılında yaşanan savaşların, acıların, felaketlerin, üzüntülerin ve olumsuzlukların yaşanmaması temennisiyle 2020 yılının tüm dünyaya, İslam âlemine Milletimize ve tüm hemşerilerime sevgi, barış, huzur, hoşgörü ve mutluluklar getirmesi dilerim. Yeni Yılımız hayırlara vesile olsun.” HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.