2022 LGS’DE EKİN FIRTINASI

2022 LGS’DE EKİN FIRTINASI

2022 LGS’de Ekin eğitim kurumları başarı üstüne başarı katıyor2022 LGS yerleştirme sonuçlarına bakıldığında Ekin elde ettiği sonuçlarla başarı geleneğini sürdürdü.Ekin Eğitim Kurumları öğrencileri kitlesel başarıda yine fark yarattı.Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karasu, elde edilen başarıdan dolayı eğitmenleri ve başarı elde eden öğrencileri kutladı.

KARASU BAŞARI TABLOSUNU GURURLA PAYLAŞTI

Karasu, başarı ve gurur tablosunu şu ifadelerle paylaştı, “2022 LGS sonuçlarına dayanarak Ekin öğrencilerinin elde ettiği başarılarda oluşan gurur tablosunu kamuoyuyla paylaşıyoruz. 16 öğrencimiz Fen Liselerine, 4 öğrencimiz Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’ne, 19 öğrencimiz Osman Ötken Anadolu Lisesi’ne, 2 öğrencimiz Nihal Turgut Anlar Lisesi’ne 32 öğrencimiz Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi’ne 68 öğrencimiz farklı Anadolu Liselerine yerleşmiş durumdadır. Elde ettiğimiz bu sonuçlarla öğrencilerimizin büyük çoğunluğu nitelikli okullara yerleşmiştir. Ekin Eğitim Kurumlarının her yıl üstün düzeyde başarılar elde etmesi tesadüf değildir. Ekin kurumsallaşmış eğitim sistemi, deneyimli ve yenilikçi öğretmen kadrosu, bireye özgü etkin rehberlik sistemi, zengin ve ihtiyacı karşılayan eğitim uygulamaları ile öğrencileri hedeflerine ulaştırmaya devam etmektedir. Ekin Yönetim Kurulu olarak bizler öğrencilerimizin bu üstün başarıyı elde etmelerini sağlayan Ekin idarecilerine, öğretmenlerine, çalışanlarına, her zaman bize güvenen ve çocuklarını emanet eden değerli velilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize ileriki eğitim hayatlarında başarılarının devamını dileriz.”Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.