23 NİSAN İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

23 NİSAN İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İskenderun  Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102.Yıldönümü”‘ kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan tören /etkinlikler hakkında istişare ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu”nda icra edilen toplantıda; ‘”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102.Yıldönümü”‘ kapsamında İlçemizde gerçekleştirilmesi planlanan tören ve etkinlikler ele alınarak, ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların görev ve sorumlulukları istişare edildi.

Söz konusu toplantıya; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, Belediye Başkan Yardımcısı Esma Gülay, Sahil Güvenlik Grup Komutan Vekili SG Yüzbaşı Engin Dal, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz,, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Nebil Özdemir ve ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların amir ve temsilcileri katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.