25.YILLARINI KUTLADILAR

25.YILLARINI KUTLADILAR

Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan  Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi 25 yaşında. Nebil Satar ve Fatma Satar çiftinin 25 yıl önce “Sanat Burada” sloganı ile  oluşturup yola çıktıkları ve ilk günden itibaren sektöründe fark yaratan Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi 25.yılını kutladı. Düzenlenen kutlama törenine Kurucular Nebil Satar ve Fatma Satar ile akademinin alanında başarılı öğretmenleri,öğrenciler,veliler ve basın mensıpları katıldı.

1996 yılından bugüne “Sanat Burada “ sloganı ile oldukça başarılı işlere imza atan Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisinde 25 başarı dolu yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden kurucu Fatma Satar , Kurumlarının başarısını geçtiğimiz yıl onay aldığı Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olması ile adeta taçlandırdığını söyleyerek Bale, Müzik ve Resim alanında başarı grafiğini daha üst seviyelere taşımak adına var güçleri ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.Satar:” Dile kolay 25 yıl..Evet biz 25 yıl önce bu yola çıktığımızda bölgenin en iyi sanat akademisi olmayı kafamıza koymuştuk.Ve nitekim de öyle oldu bugün başarısı ile adından söz ettiren Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olarak çok iyi bir konumdayız.Başarımızın ardında çok güçlü bir kadro var.Eğitimcilerimizin tamamı alanında deneyimli isimlerden oluşmaktadır. Önceleri oldukça genç bir kadrodan oluşan öğrencilerimize ilave olarak artık her yaş grubundan sanata ve müziğe ilgi duyan vatandaşlarımız da eklenmiş durumda. Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi olarak bizde öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek adına var gücümüz ile çalışmaktayız.Hepinizin bildiği gibi dünya bir pandemi illeti ile boğuşmaktadır.Geçtiğimiz sezon uzun bir süre akademiyi kapatmak zorunda kalan bizler hiç boş durmayarak eğitimlerimizi online olarak verdik öğrencilerimize.Böyle bir durumda dahi öğrencilerimizin konservatuar ve güzel sanatlar liselerini iyi dereceler ile kazanmaları başarımızı gözler önüne sermiştir. MEB onaylı bir kurum olarak geçtiğimiz günlerde tüm branşlarda öğrencilerimize 1.aşama sertifikaları vermenin mutluluğunu yaşadık. Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi verdiği başarılı eğitimler neticesinde önümüzdeki aylarda diğer aşamalardaki sertifikaları vererek MEB onaylı sertifikalarımızı öğrencilerimize vereceğiz.25 yaşında olmanın mutluluğu ve gururu ile kurucumuz Nebil Satar’a, Öğrencilerimizin başarısı için büyük bir özveri ile görevlerini yapan öğretmenlerimize ve her daim yanımızda olan velilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor,nice başarı dolu yıllarımızın olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

Kutlama programının finalinde 25.yıl için hazırlanan özel pastanın kesimi yapılarak tüm konuklara ikram edildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.