50 YAŞINDA LİSEYE BAŞLADI

50 YAŞINDA LİSEYE BAŞLADI

1 yıl önce Açık Ortaokula kaydını yaptıran ve ortaokulu başarı ile bitiren Recai Çapur,  Altınözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Doğruca’yı ziyaret ederek bu kez de Açık öğretim Lisesine kayıt yaptırdı.

Altınözü Halk Eğitimi Merkezi ziyaret eden Altınözü Belediyesi meclis üyeleri Ali Ayvazoğlu, Ali Bozkurt, Hamza Türkmen, Recai Çapur, Alakent Mahallesi muhtarı Şemsettin Ünsal Altınözü Halk Eğitimi Merkezinin faaliyetleri hakkında kurum Altınözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Doğruca’dan bilgi aldı. Ziyaretleri dolayısıyla Altınözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Doğruca kendilerine teşekkür etti. Ayrıca ziyaret esnasında “Nerede Kalmıştık Projesi” kapsamında bir yıl önce Açık Ortaokula kaydını yaptıran 1972 doğumlu olan Recai Çapur’un kaydını Açık öğretim Lisesine yaptıklarını belirten Müdür Doğruca, okumanın yaşı olmadığının bir kez daha altını çizdi.

ÇOCUKLARI İLE BİRLİKTE SINAVLARA HAZIRLANIYOR

Recai Çapur istikrarlı bir şekilde öğrenim hayatına kaldığı yerden devam ettiği için mutluluk duyduğunu belirtti. Çocukları ile birlikte sınavlara hazırlanan Recai Çapur’u tebrik eden Müdür Doğruca, başarılarının devamını dileyerek, açık öğretim ile okuluna kaldığı yerden devam etmek isteyen herkesi Altınözü Halk Eğitimi Merkezine davet etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.