500.ANJİYO AKADEMİ HASTANESİNDE

500.ANJİYO AKADEMİ HASTANESİNDE

Özel Antakya Akademi Hastanesi’nde 2019 Aralık ayında hizmete giren Anjiyografi ünitesinde 500. anjiyo gerçekleştirildi.

Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op Dr.İbrahim Yaman ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları açıklamada 500 ‘ün üzerinde anjiyonun başarıyla yapıldığını anjiyografi ünitesinin hizmete girmesiyle birlikte günün hangi saatinde olursa olsun hastaya hızlı bir şekilde müdahalesi yapılıp tanısı konularak gerekirse anjiyo yapıldığını vurguladı Kardiyoloji hekimleri.Doç.Dr.Ali Cevat Tanalp Uzm.Dr.Vedat Aslan ve Uzm.Dr.M.Faruk Aksoy ‘da şu bilgileri verdi:Kalp hastaları için saatler ve hatta dakikalar bile çok önemlidir.

Ünitenin açılışından bu yana 500’ü aşkın hasta anjiyo olmak üzere bizi tercih etmiştir.Erken teşhis ve tedavi noktasında son teknoloji ile donatılmış ünitemizde  özverili çalışmaları ile hastalarımıza hizmet veren ekibimize de teşekkür ederiz.’ dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.