521,1 MİLYON LİRALIK KAÇAK EŞYAYA EL KONULDU

521,1 MİLYON LİRALIK KAÇAK EŞYAYA EL KONULDU

Ticaret Bakanlığı Mersin Gümrük Muhafaza ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Yapılan risk analizi ve istihbarat çalışmaları sonucunda tespit edilen usulsüzlükler neticesinde, Mersin ve İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonlarda toplam değeri 521 milyon 100 bin lira olan kaçak eşyaya el konuldu.

Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin öncülüğünde yapılan operasyonlarda, beyan edilen plastik ham maddesi konteynerlerinde çeşitli markalara ait cep telefonlarından kol saatlerine, güneş gözlüklerinden oyun konsol cihazlarına kadar geniş bir yelpazede kaçak eşya ele geçirildi. Toplamda yaklaşık 36,3 ton ağırlığındaki bu eşyaların piyasa değeri yaklaşık 505 milyon lira olarak belirlendi.İstanbul ve İstanbul Deniz Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlükleri tarafından da Ambarlı Gümrük Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen operasyonlarda ise, piyasa değeri 16 milyon 100 bin lira olan 230 bin paket yabancı bandrollü kaçak sigaraya el konuldu.Bu gelişmeler doğrultusunda, toplamda 521 milyon 100 bin lira değerindeki kaçak eşyanın ele geçirilmesinin ardından soruşturmalar ilgili Cumhuriyet başsavcılıkları nezdinde devam ediyor.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.