6 BİN ÖĞRENCİYE DEPREM BROŞÜRÜ DAĞITILDI

6 BİN ÖĞRENCİYE DEPREM BROŞÜRÜ DAĞITILDI

Elazığ Sivrice depreminin ardından Depremle ilgili Kırıkhan’da seferberlik ilan eden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, deprem tedbirleri ile ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.22 Mahallede toplanma alanlarının belirlenmesi ile birlikte, “Deprem’de Ne Yapacağını Öğren Ki Canın Sağolsun” temalı seminerler verilip okullarda depremle ilgili broşür dağıtım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İle Plan Proje Müdürlüğü tarafından tertiplenen “Deprem’de Ne Yapacağını Öğren Kİ, Canın Sağolsun” projesi kapsamında 8 ilkokula ve önceki günlerde deprem seminerlerinde iki ayrı lise öğrencilerine toplamda 6000 adet deprem bilgilendirme broşürleri dağıtımı yapıldı.Öğrenciler, broşürleri okuduktan sonra Anne ve Babalarına götürüp velilerinde okuması sağlanmış olacak.

Konuyla ilgili açıklamam yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “İnsanımızın sağlığı ve hayatı her şeyden önemlidir. Allah (c.c.) korusun ilimiz veya ilçemizde meydana gelecek olası depremler öncesinde hemşerilerimizin can güvenliği için Belediye olarak; Deprem öncesi, deprem anında ve deprem sonrası yapılması ve alınması gereken tedbirlerle ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. 22 Mahallemizde toplanma alanları belirledik. Şu ana kadar iki lisemiz de eğitim seminerleri verilmiş olup seminerlerimiz de öğrencilerimize deprem bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Ayrıca 8 adet ilkokulumuzda toplamda 6000 adet deprem bilgilendirme el broşürü dağıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz broşürleri okuduktan sonra ailelerine götürüp Anne ve Babaların da okuması sağlanmış olacak.Liselerde seminerler, İlkokullarda deprem bilgilendirme broşür dağıtımları devam edecektir. Rabbim Ülkemizi, Milletimizi, Hatay ve Kırıkhan’ımızı her türlü felaketlerden korusun” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.