Meşale Gazetesi

71 ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN SÜRÜCÜ BELGESİNE EL KONULDU

71 ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN
SÜRÜCÜ BELGESİNE EL KONULDU

71 ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN   SÜRÜCÜ BELGESİNE EL KONULDU

Trafiğin denetlenmesi ve düzenlenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; alkollü araç kullandığı tespit edilen 71 araç sürücüsünün sürücü belgesine geçici olarak el konuldu.
Meydana gelen 52’si yaralanmalı, 27’si maddi hasarlı trafik kazaları ile toplam 81 trafik kazası neticesinde 96 vatandaş yaralanırken 2 kişi hayatını kaybetti.
Hatay Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada ilimiz genelinde trafik akışının denetlenmesi ve düzenlenmesi kapsamında trafik ekipleri tarafından 08-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılan denetim ve kontrollerde; 20.966 araç kontrol edilmiş, kusuru tespit edilen 4.657 araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış, 48 motosiklet trafikten men edilmiştir.
Meydana gelen 52’si yaralanmalı, 27’si maddi hasarlı trafik kazaları ile toplam 81 trafik kazası meydana gelmiştir. Trafik kazaları neticesinde 96 vatandaşımız yaralanmış ve 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 
Ayrıca alkollü araç kullandığı tespit edilen 71 araç sürücüsünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş, 1.00 promilin üzerinde alkollü olduğu tespit edilen 7 sürücü hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır. hABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.