8 ÖZEL GENÇ KIZ GELİNLİK GİYDİ

8 ÖZEL GENÇ KIZ GELİNLİK GİYDİ

İskenderun  Engelsiz Yaşam Atölyesi’nde eğitim hizmeti alan 8 özel genç kızın ‘Gelinlik giyme’ hayalleri Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da katıldığı organizasyonla gerçekleştirildi.

Engelsiz Yaşam Atölyesi “Hayaller gerçek oluyor” projesinde  çeşitli kurslar alan 8 özel genç kız için İskenderun Belediyesinin de destek verdiği bir etkinlik düzenlendi. Törene genç kızların aileleri, Engelsiz Yaşam Atölyesi eğitimcileri ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı katıldı. İskenderun Belediyesi Engelsiz Yaşam Atölyesi önünde yapılan organizasyonda gelinlik giymiş genç kızlar, birlikte eğitim alan erkek arkadaşları çalınan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Gelinlikler içinde etrafına mutluluk saçan genç kızlarla samimi bir sohbet eden ve onlarla birlikte müzik eşliğinde oynayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “Bugün gerçekten çok güzel bir etkinlikteyiz. Hayallerini gerçeğe dönüştürdüğümüz kızlarımızla birlikteyiz. Mutluluklarına ortak olduk” dedi.

TEBRİKLER SAYIN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak halkın zararına olan her durumda eleştirdiğimiz sayın Fatih Tosyalı’yı yaptığı anlamlı proje dolayısı ile tebrik ediyor, bu farkındalığın tüm başkanlara örnek olmasını temenni ediyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.