84 YATIRIMCI ALTINÖZÜ’NE YATIRIM YAPMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

84 YATIRIMCI ALTINÖZÜ’NE YATIRIM YAPMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur yakın bir tarihte Altınözü’nde hayata geçecek olan“Altınözü Organize Sanayi Bölgesi” projesinin müjdesini verdi.

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, “Altınözü’nün geleceği parlak, Rıfat Başkan’ımla Sayın Valimiz Rahmi Doğan önderliğinde yürüttüğümüz” Altınözü Organize Sanayi Bölgesi” diye çok devasa bir projemiz var. Bu projeyi anlatmak istiyorum. Şu an 84 tane yatırımcı yatırım yapmak için gün sayıyor. 84 yatırımcı en az 4, 5 bin işçi demek. Bugüne kadar nüfusumuz on bini bulmadı ama önümüzdeki on yılda, 20 bin merkez nüfusu olan 100 bin nüfusu hedefleyen, gerek zeytiniyle gerekse ekonomik yatırımlarıyla Türkiye’de kendinden söz ettiren bir ilçe hedefimiz var. Ama bizim en önemli değerimiz bir ve beraber olmamızdır. Farklı etnik köken ve inançlara sahip insanlar olarak bu topraklarda bin yıldır varız bundan sonrada kıyamete kadarda bu topraklara imzamızı atacağız. Birlik ve beraberlik içinde geleceği hep birlikte en güzel şekilde kurmak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.