BAYRAMLAR PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNLERİDİR

BAYRAMLAR  PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNLERİDİR

Esmer  Gıda Salça Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Genç İş Adamı İbrahim Esmer, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Esmer mesajında; ’’Bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi kardeş bilerek daha çok gözetmenin ve hoş görmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve sonuçta birbirimizin gönlüne girmenin sevincini yaşadığımız, insan olma üst kimliğinin öne çıktığı kutlu zaman dilimleridir. Bununla birlikte bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve dinî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bütün dünyanın Korono Virüs salgından bir an önce kurtulmasını temenni eder, cenab-ı Allah’ın bu dualarımızı kabul etmesi, kardeşlik dolu yarınlara daha bir umutla baktığımız bayramlara ulaşma temennisiyle, tüm müslüman kardeşlerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle tebrik eder, bayramın ülkemize ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz ederim’’ ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.