REKTÖRDEN DOKTORA KIYAK, REKTÖR BEY’E MAŞALLAH

REKTÖRDEN DOKTORA KIYAK, REKTÖR BEY’E MAŞALLAH

Mustafa Kemal Üniversitesi’nde skandal iddiaların ardı arkası kesilmezken, ortaya atılan bir iddia daha tepkilere neden oldu. Mustafa Kemal Üniversitesi’nde görev yapan dekan ve rektör yardımcılarının eşi ve kızları işe alınması ile ‘adrese teslim’ kadrolar dolayısı ile tepkiler çığ gibi büyürken, bir skandal daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Pamukkale Üniversitesi’nde ‘adrese teslim’ kadro ile rektör gündeme gelmişti. Şimdilerde ise Mustafa Kemal Üniversitesi gündemden düşmüyor.

Mustafa Kemal Üniversitesi’nde görev yapan Diş Hekimliği Dekanı Nizami Duran, eşi olan Biyoloji Öğretim üyesi ve aynı zamanda Farabi Koordinatörü Gülay Gülbol’a, özel kadro açılarak üniversiteye alınması ile gündeme gelmişti. Henüz bunun yankıları daha sürerken, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Nizami Duran’ın Biyoloji bölümünden mezun olmasına karşın Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı yaptığı ortaya çıktı.

Biyoloji bölümünden mezun olan Nizami Duran’ın nasıl Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı  veya  Dekan Vekili olduğu kamuoyunda merak edilmeye başlandı.

REKLAM ALANI

Duran kanun boşluğundan mı yararlanarak bu koltukta oturuyor? Ya da yine özel kadro ile mi görev yapıyor? Kamuoyu bu soruların cevaplarını merak ediyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.