ÇİNÇİN: HATAY’A KALICI ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

ÇİNÇİN: HATAY’A KALICI ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, depremin ardından yaraların daha hızlı sarılması için Hatay’a kalıcı çözüm beklediklerini belirtti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Çinçin; “Yaşadığımız felaketin boyutu ve etkileri göz önünde bulundurulduğunda, daha kalıcı ve sürdürülebilir çözümlerin hızla devreye alınması gerekmektedir. Bölgemizde yaşanan bu büyük afetin yarattığı yıkım, sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel açıdan da derin yaralar açmıştır. Bu yaraların sarılması, sadece mücbir sebep hali uzatmalarıyla değil, kapsamlı bir yeniden yapılandırma ve destek programıyla mümkündür. Bölgemizin yeniden ayağa kalkabilmesi için; altyapı yatırımlarının hızlandırılması, yerel işletmelerin finansman ve vergi yükümlülükleri konusunda daha genişletilmiş teşviklerin devreye sokulması, sosyal desteklerin artırılması ve halkın temel ihtiyaçlarına yönelik daha etkin çözümler üretilmesi elzemdir. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yetkililere ve kamuoyuna çağrımızdır: Felaketin ciddiyetinin daha fazla göz ardı edilmemesi, bölgemizin yeniden kalkınması ve toparlanması için acil ve kalıcı adımlar atılmasıdır” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.