ÇİNÇİN VE KOBAN’DAN MKÜ REKTÖRÜ VEYSEL EREN’E ZİYARET

ÇİNÇİN VE KOBAN’DAN MKÜ REKTÖRÜ VEYSEL EREN’E ZİYARET

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ın önde gelen hayırsever iş insanlardan Ali Koban ile birlikte Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’i makamında ziyaret etti.Ziyaret sırasında ATSO Başkanı Çinçin ve iş insanı Koban, üniversitenin kente ve bölgedeki katkıları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.Görüşmede Hatay’ın eğitim, ticaret ve sanayi alanında geliştirilmesine yönelik ortak projeler ele alındı.

ATSO’nun kentte yürüttüğü faaliyetler ve MKÜ’nün iş dünyası ile olan iş birliği imkanlarının karşılığındaki fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca üniversitenin bölgedeki katkıları ve sanayi sektörüyle daha güçlü bağların kurulması adına atılabilecek adımlar değerlendirildi.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Mustafa Kemal Üniversitesi’nin Hatay’ın ekonomik ve sosyal medyada önemli bir rol oynadığını vurgularken, üniversitenin genç girişimcilerinin projelerini desteklediğini, ATSO ile yürütülen iş birlikleri sayesinde daha geniş kitlelere ulaşabildiklerini belirtti. Çinçin, Rektör Eren’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, ATSO olarak her zaman üniversitenin yanında olacaklarını dile getirdi.Rektör Eren de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ATSO Başkanı Çinçin ve iş insanı Koban’a başarılar diledi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.